02 april, 2007

Såld


Är helt såld på Animal Planets serie Going Ape om föräldralösa apor som får en andra chans. Som dessa människor arbetar för att förändra! Jag är så imponerad och rörd. Jag har alltid varit fascinera av apor och de stora likheter som finns oss emellan.
Fortsätter världen att blunda för vad som händer med våra närmaste släktingar finns inga vilda schimpanser om 20 år och inga gorillor om 10...
Det
gör mig arg. Men mest ledsen.

4 kommentarer:

Mill sa...

Det är verkligen viktigt det där! Bra att du tar upp!

Sabine sa...

Mill: Tack så mycket. Jag känner mig lite trött på att bara ta upp ytliga saker. Jag uppskattar att du tycker att det är viktigt. Det blir lite lätt att fastna i en "dagens" fälla tror jag och glömma bort att looks och trender är kul men en allt för liten del av världen och vad som verkligen betyder något. Och jag tror att världen kommer vara en fattigare plats utan dessa fantastiska djur.

Mickan sa...

Världen skulle verkligen bli en fattigare plats utan detta underbara djur! Håller med dig!!
VI måste få upp ögoen!!
Heja dig som tar upp detta!

Sabine sa...

Mickis: Och tack till dig som tycker det är viktigt. Alla djur har en plats i denna värld, men att utrota och äta något så är så likt oss själva. Ja, det förbluffar mig. Vi måste verkligen få upp ögonen för vad som händer runt om kring oss.