21 februari, 2007

Favorittend i vår


Skrev för ett tag sen ett inlägg om vårens make-up men den jag själv fallit hårdast för är knalliga läppar. Köpte för ett tag sedan ett chockrosa läppstift från Make up Store och det är perfekt att piffa till sig med en vanlig dag. Läpparna drar också fokus från andra oegentligheter som kvisslor och trötta ögon.
Mitt nästa mål är ett läppstift i korall. Den här bilden från Plaza Kvinna visar precis den nyans jag vill ha!



7 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg bild!
Håller med, men det är svårt att matcha ibland. Jag som satsar mycket på ögonskugga, kajal och mascara känner att det blir too much med röda läppar. ja, man får pröva sig fram helt enkelt :)

Mill sa...

Jag passar verkligen inte i läppstift. Jag tycker det är fint på andra, men kan inte hitta rätt nyans. Jag ser ut som ett lik...

Sabine sa...

Johanna: Oranget passar ju extra bra ihop med fräknar inbillar jag mig så det kanske inte är rätvist att ta denna bild som exempel. Jag varierar mig mellan ögon och läppmake-up. Det är så skönt att bara ta lite mascara och sen satsa allt på läpparna!

Mill: Vissa av mina vänner klagar på det med, att de inte passr i läppstift. Tror dock att det finns en färg som passar dig med. På Make up Store tycker jag verkligen att de är proffessionella och ger en bra tips, jag stod och tjatade med henne i en halvtimme eller så innan jag tog det jag valde! =p

Anonym sa...

Grymt snyggt! Jag skulle nog inte passa tyvärr...

Anonym sa...

Ja, det är så synd med allt snö här utanför. Man kanske kan ordna en vårfest hemma där lala får ha klänning och sandaler och dricka sommardrinkar :)
"Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart..."

Kram

Anonym sa...

Det är så snyggt med starka färger på läpparna! Men jag själv har inte riktigt vågat mig på något än. Jag är den som gillar mycket kajal och ögonskugga, men nångång ska jag nog testa att sätta fokus på läpparna istället :)

Sabine sa...

Tessan: Jag vet inte om jag gör det jag heller men jag tänkte ge det ett försök i alla fall.

Johanna: Ja verkligen! Jag skulle jättegärna byta ut hej mitt vinterland mot sommartider hejhej just nu. =)

Danwei: Våga! Jag var också mycket för ögonfokus innan men nu använder jag nog 50/50. Mest för att det går så fort tror jag. ^^