21 november, 2006

Bok + kändis = sant

Har du alltid velat veta hur din favorit-kändis levt sitt liv? Vilka hemligheter bär hon på?
De senaste åren har allt fler kvinnliga artister gett ut en bok om sig själv eller om någon som lever i samma miljö. Kryp upp i höstmörkret och frossa eller ge bort till kompisen eller systern i julklapp!


Nicole Richie - "The truth about Diamonds".
Boken handlar om Chloé, en tjej som vid 17-års ålder adopteras av en känd musikartist och hans fru. Hennes liv ändras totalt och man får följa hennes liv från att bli en Hollywoods inne-kids till vistiten på rehab.
Boken är slående lik Richies eget liv men hon hävdar bestämt att boken inte handlar om henne själv.






Dita Von Teese - "Burlesque and the art of the Teese".
"I´m a good dancer and I´m a nice girl, but I´m a great showgirl", skriver Dita själv i boken. Hon tar med oss till en showgirls vardag, historien bakom myten, fotografier och hyllningen till fetish-livsstilen.







Fred Vermorel - "Kate Moss Addicted to Love".
Boken om Kates liv, från livet innan hon blev modellernas number one tills toppen av hennes karriär och hennes stormiga förhållande med Pete Doherty. Boken innehåller mängder med bilder från hennes liv och karriär och är ett måste för Kate Moss-fantaster som mig själv!







Paris Hilton - "Confessions of an Heiress: A Tounge-in-Cheek Peek Behind the Pose".
Hur är livet som en av världens mest omtalade personer? Här låter Paris oss få en glimt hennes liv som arvtagerska/skåderspelerska/
sångerska/modell/it-girl. Hon listar sina 23 regler hur man är som arvtagerska, 12 saker en arvtagerska aldrig skulle göra och tre saker andra människor tycker att artageskor borde göra fast de inte gör.
Lättläst i chiclitt variant tar Paris en med storm.




Carolina Gynning - "Ego girl".
Sveriges mest skandalomsusade kvinnas självbiografiska berättelse om hennes liv innan och efter tiden i Big Brother-huset och som bevisar att blond inte är detsamma som dum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å Ditas bok skulle jag lätt kunna köpa bara för den fina framsidan med de härliga färgerna!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Sabine sa...

Jag håller helt och hållet med dig Sophie! De härliga färgerna gör en inte mindre intresserad av innehållet!

Mvh Sabine