25 november, 2006

MAKE-UP MUST-HAVES

  • EYELINER - Den markerade eyelinern á la 60-tal är åter på tapeten. En bred linje över ögonlocken tillsammans med en vaniljfärgad skugga och rött läppstift och du blir festens mitt punkt i ett nafs! Personlig favorit Nivea Beaute Liquid Eyeliner. Eyeliner i tuschformat!
  • MAFFIGA NAGLAR - I höst lackas naglarna i rött, plommon, kanel och för den som vågar till och med svart. Mörka nyanser passa bäst på korta runda naglar. Bort med fyrkantiga akrylnaglar med fransk manikyr, väldigt mycket fotbollsfru och förra året.
  • VOLYM - En bra volymgivande mascara är ett måste i varje neccesär. Svepande ögonfransar ger absolut den rätta glamourlooken. Personlig favorit Masterpiece från MaxFactor eller Hypnôse från Lacôme.
  • RÖDA LÄPPAR - Ingen look kräver så lite jobb som Marilyn-läppar! Låt resten av ansiket vara relativt osminkat och dra inte uppmärksamheten till annat i din outfit som stora accessoarer. Va den vamp du är innerst inne! Ett bra tips är att måla en läppenna över hela läppen för att förhindra läppstiftet att flyta ut. Personlig favorit DiorRouge, Rouge Pougueux nr 999.
  • METALLIC - Även på sminkfronten är metallnyanser helt rätt! En eyeliner eller ögonskugga i guld, bronze eller silver fräschar upp en vardagsmake. Isadoras Gleaming Eye Shadow kan användas både torr och fuktad för ett skarpare resultat.
  • LYSANDE HUD - En matt halvtäckande bas passar bäst till höstens trender. Att få till en osminkad look är inte helt lätt. För att lyckas med en ospacklad yta är en bra primer en jättebra investering. Laura Merciers foundation primer är redan mångas favorit.
  • IN THE NUDE - En trend som håller i sig är sotade ögon och till det är det finast med beiga eller helt omejkade läppar. Personlig favorit Biotherm Milk gloss nr 464.

Inga kommentarer: